Det är jag som är det nya tillskottet på Enoteket!

2012-01-23 av Karin Hedlund.

Nu blev det min tur att få den stora äran att presentera mig för er. Många av er känner redan igen mig då jag jobbat inom restaurangbranchen i snart 9 år. Det hela började med att jag gick hotell och restaurang i gymnasiet.

På den tiden var min tanke att bli kock. När jag sedan tagit studenten så fick en god vän med mig på en cocktail utbildning i Göteborg. Trots att jag var lite skeptisk till en början så kände jag att det var något som jag trivdes mer med och la ner kockplanerna.

Mitt första barjobb blev på Palace här i stan och där fastnade jag i 3,5 år. Det var en härlig tid och jag utvecklades enormt både personligt och yrkesmässigt!

Sen efter en tid när jag kände att jag inte kunde utvecklas mer så fick jag chansen att jobba på Saliga Munken. Nu kunde jag inte baravara en bartender utan fick göra det mesta som går att göra påen restaurang vilket utvecklade mig ännu mer! Men allting gott har ett slut och till sist så ville jag vidare efter 3,5 år…

I början av november fick vår kära Frida mig att komma och testa på hur det är att jobba på Enoteket. Som ni förstår blev jag kvar och är glad över att ha kommit in i detta otroligt härliga och knäppa gäng! 🙂

Jag har till en början fått jobba mycket på golvet och älskar utmaningen att få allting att flyta på ett så smidigt sätt som möjligt! Att jag sedan i grunden är en bartender gör det hela mycket lättare och roligare att även stå i baren ibland.

Variation är viktigt för mig annars blir jag lätt uttråkad!

Nu ser jag fram emot att lära mig mer om vin och få ett ännu bredare kunnande.

Det var lite om mig! Hoppas att vi ses snart!

Mvh. Stefan ”Steff” Johansson

2 kommentarer