Vi på Enoteket vill att du ska känna glädje!

Glädje till mat, dryck, vänner och livet. Det ska vara bekvämt och underhållande att komma till oss vare sig du kommer på lunch en vanlig grå tisdag eller firar din födelsedag med släkt och vänner.
Lunch på Enoteket: Vi erbjuder 4 olika rätter varje dag, med salladsbuffé, bröd och kaffe. Sitt i vår vackra miljö med utsikt över strömmen och njut av din lunch. Du kan även boka konferens hos oss med heldagspaket. Klicka här för lunchmeny
Pronto: I vår nya, fräscha del Pronto kan du även sitta och äta från vår vanliga kvällsmeny och på fredag och lördag har vi Dj´s och öppet till 01.00. Även andra “happenings” händer i Pronto så följ och och håll utkik på Instagram och Facebook
Middag och fest på Enoteket: Här kan du njuta av vår varierade meny tis - torsdag från 18 och fredag-lördag från 17. Pizza, pasta, varmrätter, förrätter och desserter med inspiration från Italien. Det finns något för alla och i alla åldrar. Är ni många? Inga problem! Vi kan ta grupper upp till ca 40 personer och skulle ni vara ännu fler så har vi även en festvåning med plats för upptill 150 personer. Där kan ni ha er företagsfest, 40 års skiva, bröllop eller kanske bara en maskeradfest för kompisgänget.
Vinprovningar: Vi anordnar både privata och “öppna” provningar.Några gånger per år har vi Winemakersdinners med någon producent som kommer hit och pratar om sina viner.
Catering och take-away: Vi har en populär cateringmeny med olika bufféer du kan välja mellan. Du kan också köpa pizza kvällstid, antingen via vår samarbetspartner WOLT som kör hem den till dig eller så kan du ringa och beställa själv. Efter lunch kan du även köpa överbliven lunchmat via appen RESQ till halva priset eller mer.

Har du aldrig varit här?

Vi har ett speciellt beställningssystem som fungerar på följande vis:

När du har bestämt dig för vad du vill äta och dricka så får du själv gå ner till baren och någon av kassorna och beställa både mat och dryck.
När du beställer så visar du den lilla grå taggen du har fått och då vet vi var du sitter och kan komma ut med maten till dig. Taggen representerar också det antal notor ni har på ert bord så om du vill dela nota med någon använder ni samma tagg.

Vill du dricka vin ifrån någon av våra vindisplayer köper du, med din tagg, ett förladdat kort i någon av kassorna, därefter har du tillgång till alla de 32 viner som finns i displayerna. Du kan välja mellan ett provsmak, ett halvt eller ett helt glas. Priset är olika beroende på vilket vin du väljer.
Om kortet tar slut kan du enkelt ladda det igen vid kassan bredvid vindisplayerna och blir det pengar kvar på kortet så tar du med det nästa gång du kommer och fortsätter använda det då.

Fråga oss gärna om du undrar någonting.