Lunchrusch på Enoteket

2011-11-08 av Karin Hedlund.

Idag har jag administrativ tjänst.

Egentligen har jag ju ett kontor (om man nu kan kalla en ca 2 kvadratmeter stor garderob utan fönster för kontor…) men har märkt att jag trivs bättre sittandes i ett av fönstren i saluhallen.

Så här sitter jag nu och jobbar, pratar med lunchgästerna, tar emot bokningar, svara på frågor och har det allmänt mysigt..

Det är många kända ansikten som återkommer från vår tid på Pappa Grappa Pronova men även många nya gäster som har hittat hit.

Roligt är också att vi märker att de som är här på kvällstid ofta återkommer under lunchen och tvärtom. Det är ett bra betyg för oss!

Veckan som kommer bjuder på mycket jobb som vanligt, vi har nästan fullbokat torsdag – lördag redan (så ni som vill komma skynda er att ringa och boka..) och i helgen har vi även en catering till en disputationsmiddag och en konferens i vår festvåning. Så det gäller att ladda batterierna ordentligt nu i början av.. och där kom jag av mig lite, lunchen satte full fart och jag blev tvungen att hoppa in i disken en stund 🙂

Nehej, bäst att jag sätter fart nu med allting, snart trillar kvällsgästerna in…

Kram på er!

/Karin

Inga kommentarer