Hei

2011-09-16 av Karin Hedlund.

Jag heter Anna Stubberud – som ni kanske hör på mitt namn är jag inte svenska utan en stolt norska. Innan flytten var jag bosatt i Norge, närmare bestämt Oslo.

Där hade jag som 20-åring min bardebut på The Sportsbar – dock inte som den drickande sorten utan som den serverande.
Träning har alltid spelat en stor del i mitt liv. Jag har ständigt varit och är fortfarande, en träningsmänniska. Började som sju-åring att spela fotboll och inget kunde konkurrera ut det. Det fanns inget bättre! Fotbollsåren är tyvärr över och skorna är ställda på hyllan men håller mig aktiv på gymmet.
Jag flyttade till Sverige för 4 år sen och det har jag min kära mamma att tacka för. Min mamma, Anita, tog steget hit före mig men efter endast ett besök blev även jag kär i Norrköping.

Mitt första år här arbetade jag på flera ställen inom bar och servering. Det var först när jag kom i kontakt med Karin Hedlund och jag började jobba på Pappa Grappa Pronova, som jag kände att jag hamnat rätt.

För er basketentusiaster och sommarälskare är mitt ansikte kanske inte helt främmande – jag har serverat på Restaurang TimeOut på Stadium Arena och då Pappa Grappa har haft sommarlov har jag arbetat på Trädgårn´.

Jag har inte ångrat min flytt till Norrköping, mycket tack vare mina goda vänner, min kärleksfulla familj och fina arbetskamrater.

Jag är övertygad om att det konceptet som Enoteket står för är vinnande och är precis vad Norrköping behöver. Att få vara med från början får mig att känna mig priviligerad!

Mig hittar ni bakom baren.

Velkommen!

Anna

Inga kommentarer