Vem är då jag?

2011-08-17 av Karin Hedlund.

Kanske ska jag ta och presentera mig lite mer.

Jag heter Karin Hedlund och har jobbat i denna fantastiska bransch i ca 15 år. Tror att för att klara av att jobba så hårt, så ofta och så mycket som de flesta av oss gör i detta arbete så måste man verkligen älska det man håller på med. Det måste vara en livsstil och en passion för att man varje dag ska tycka att man har det bästa jobbet i världen.

Innan detta projekt så kommer jag som de flesta av oss här från Pappa Grappa Pronova, där har jag jobbat sedan 2003. Innan det så bodde jag i Spanien under ett antal år där jag hann med att jobba på en delikatess/vinbutik i Andorra, underbart ställe, jag kan fortfarande drömma om deras fantastiska vinkällare. Jag var sedan med att starta upp en Japansk/spansk restaurang även det i Andorra, där min stora kärlek till sushi startade.

Under några somrar i min glada ungdom stod jag i en bar på den Katalanska kusten och lärde mig där den hårda vägen att prata flytande spanska.

Här i Norrköping har jag hunnit med att servera på både Durkslaget och Harry´s och när Stadium Arena drog igång var det bl.a jag som fick ansvaret för att få restaurangen att fungera.

Det är alltså jag, som tillsammans med Jerney, Denny och Roberto kommer driva Enoteket. Grabbarna kommer presentera sig för er längre fram..

Så, undrar ni någonting eller vill veta mera om vad vi kan erbjuda er, tveka inte att höra av er till mig.

Ciao!

3 kommentarer