San Patrignano på Enoteket!!!

2014-02-28 av Karin Hedlund.

Tor den 13 mars har Enoteket den stora äran att gästa den operative chefen för fantastiska San Patrignano. Europas största behandlingshem för svårt drogberoende människor. Roberto kommer att berätta anläggningens historia, utveckling och framtida mål. Enotekaren organiserar detta tillsammans med Thomas Pennerud/Ica Kvantum-Mirum och Gina Hjorth på Italiana Food Selection.
I anslutning till Robertos presentation kommer det att serveras en 4-rätters middag baserad på produkter från just San Patrignano samt på lokala traditioner. Det är ett fåtal platser kvar och de som är intresserade av att få vara med på en unik kväll kan kontakta Enoteket på tel. nr 0706-162882 för mer info och bokning.
Ni kan också gå in och besöka San Patrignanos hemsida för att där förstå det otroliga bakom detta verk som grundades 1972. Adressen är: www.sanpatrignano.org
Här nedan kan ni också bläddra bland de bilder som togs när Enotekaren och Thomas Pennerud var på besök på denna unika oas som ger människor i stora svårigheter en möjlighet att komma tillbaka till livet..Missa inte denna chans till en alldeles speciell kväll!!

Välkomna

SanP

Inga kommentarer