Vinn fina priser!

2012-10-24 av Karin Hedlund.

Det är nu klart att Enoteket officiellt anses vara en restaurang som besitter mycket goda kunskaper om Italiensk mat och kultur samt att detta återspeglar sig på ett markant sätt i såväl mat som dryckesutbudet.
Den myndighet som ansvarar för gallringen är Italienska Jordbruksdepartementet som i sin tur använt sig av Italienska Handelskammaren som undersökande instrument.

Orsaken till själva initiativet är att man vill att gäster runt om i världen lättare skall kunna lokalisera de restauranger som har en gedigen ”know-how” om Italiensk mattradition.
Självklart är vi mycket glada och mycket stolta över att vi uppmärksammats och tilldelats denna officiella status.

I samband med detta så vill de Italienska myndigheterna också samla in uppgifter om vad Ni, kära gäster, tycker och tänker och som tack för detta så lottar man ut ett antal gourmetresor till Italien

Hur går det till? Jo, ni går in på: www.premiospitalita.it
Väl inne på den sidan så väljer Ni rubriken ”Vote” och där fyller Ni i Enotekets ID-kod: 1184 samt bestämmer hur många poäng Ni vill ge oss på en 1-10/skala
( Hoppas att Ni är generösa ☺) samt lämnar Era telefon och mailuppgifter.
När detta är gjort så är Ni automatiskt med i dragningen.
Ni har tid till den 28:e februari 2013

Nu i helgen firar vi vår ettårsdag och ni kan då passa på att rösta när ni besöker Enoteket. Vi kommer även ha en egen utlottning bland er gäster där ni då förutom gourmetresan kan vinna fina priser från oss.

Så välkomna hit och fira!

Inga kommentarer