Nya tag…

2011-11-02 av Karin Hedlund.

Jaha, första veckan avklarad och dags att ta nya tag.

Vi har fått många kommentarer och mycket feedback. De flesta kommentaren har varit jättepositiva, men det har också framförts vissa kritiska åsikter.

De flesta av dessa handlar om att det i bland kan ha tagit lång tid att få huvudrätten och, framför allt, att alla i ett sällskap ( i synnerhet när det rör sig om ett större sådant ) inte alltid fått sin mat samtidigt.

Detta har i första hand berott på ett par faktorer..

1. Vårt koncept med elektroniska ”pluppar” bygger på att gästen själv går runt och beställer vid diskarna och samtidigt också botaniserar bland våra vin-displays. Hos ett större sällskap kan det då uppstå att man inte beställer sin mat samtidigt och därmed så kan den då också komma ut i olika intervaller. Där måste vi bli tydligare med informationen och vägleda gästerna på ett bättre sätt så att de får det de vill ha på ett önskat sätt.

2. Vårt datoriserade system är skräddarsytt för vårt koncept. Vi har blivit varse om vissa svaga länkar i detta system som försvårat informationen till och från köket om när en huvudrätt skall fram till gästen efter det att denne ätit sin förrätt. Vi har kontakt med konstruktörerna så att tekniken effektiviseras..samtidigt skall vi också erkänna att en del av problemen även orsakats av att vi själva inte har bemästrat systemet fullt ut. Vi har tagit tag i detta och haft en intern genomgång av programmens användning för att således minimera risken för missar i dialogen mellan stationerna.

Men som sagt…de allra flesta kommentaren har varit väldigt positiva. Det har betonats starkt att miljön är utöver det vanliga, att den avslappnade atmosfären och stämningen verkligen får gästen att le och att trivas. Våra vin-displays som möjliggör provsmakning även av viner av den högre klassen, har uppskattats oerhört. Maten har verkligen lovordats och likaså medarbetarna. Just till dessa vill vi ge en extra ros för det visade engagemanget och för den intensiva målmedvetenheten de mobiliserar i syfte att utveckla ENOTEKET till något alldeles extra!

Till er kära gäster vill vi avslutningsvis berätta hur mycket vi uppskattar att ni besöker oss och hur viktigt det är för oss att, även fortsättningsvis, få ta del av era intryck. Berätta därför gärna för oss vad ni tycker. Är det det ros så kan vi sträcka på ryggen är det ris så kan vi förändra så att ENOTEKET blir ännu bättre..

Välkomna hit!

1 kommentar