Paccheri med ugnsbakad salsiccia, färsk spenat, confiterade tomater med vitlök, 24 månaders Parmigiano Reggiano.
G
Paccheri with baked salsiccia, spinach, tomato confit & garlic.
Enotekets lasagne med köttragú, skogssvamp, halstrad speck och Fontina.
GLN
Lasagna with meat ragú, mushrooms, fried ham & Fontina cheese.
Tagliatelle med pilgrimsmussla, räkor och löjrom i gräddig Parmigianosås smaksatt med Sambuca och fänkål.
GL
Tagliatelle with scampi, scallop & whitefish roe in a creamy Parmigiano sauce with sambuca & fennel.
Linguine med pesto trapanese, rökt lax, burrata och svarta oliver.
GLN
Linguine with pesto Trapanese, smoked salmon, burrata & black olives.
Risotto med rödbetor, taleggio och valnötter i bryntsmör.
LN
Risotto with beetroot, taleggio cheese & wallnuts.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative