Tvåfärgad pasta med vitlöksfrästa skaldjur, tomatiserad vitvinssås & hyvlad bottarga. G
Black and white pasta with garlic sautéed shellfish white wine sauce with tomato & shaved bottarga.
Färskbakad panciotti med aubergin, rökt scamorza, vårens primörer & brynt citronsmör. G L
Filled pasta with aubergine, smoked scamorza cheese, seasonal vegetables & lemon butter sauce.
Napoletansk lasagne lagad med Genovesesås (köttragú), Parmigiano & färsk basilika. G L
Napoletan lasagne with Genovese meat sauce, Parmigiano & fresh basil.
En autentisk Carbonara med Mezze Maniche pasta, guanciale, två sorters rostad peppar, Pecorino Romano & äggula. G
An authentic Carbonara with cured pork cheek, 2 kinds of pepper, Peccorino cheese & egg yolk.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative