• Pasta

    färskA pAppArdEllE i tomAtsås med mascarpone färsk spenat och basilika. Toppas med 30 månaders Parmi- giano Reggiano.

    179:-

    GL
    Fresh pappardelle pasta with tomato, mascarpone, spinach, basil & Parmigiano.

    Eno lAsAGnE mEd BurrAtA, köttragu och siciliansk caponata. Toppas med 30 månaders Parmigiano Reggiano och färsk basilika.

    169:-

    GL
    Enoteket’s lasagne with burrata, caponata, Parmigiano & fresh basil.

    spAGhEtti AllA puttAnEscA Spaghetti i tomatsås som smaksatts med sardeller och peperoncini. Toppas med svarta Leccino-oliver, kapris samt Pecorino Romano.

    159:-

    G
    Spaghetti Puttanesca with tomato, anchovies, chilli, olives, capers & Pecorino Romano.

    cAlAmArAtA AllA nApolEtAnA Korttubad pasta med tigerräkor, bläckfisk, blåmusslor och stora smörbönor. Toppas med färsk persilja, peperoncini, rostad vitlök.

    205:-

    G
    Pasta with shrimp, squid, mussels & beans. Dressed with parsley, chilli & roasted garlic.