• Desserter

    Pannacotta alla vaniglia con coulis di frutti di bosco e tuille di cioccolato bianco

    105:-

    Enotekets vaniljpannacotta med skogsbärskompott & rostad vitchoklad. L

    Classic vanila pannacotta, served with a berry compote & roasted white chocolate.

    Classica torta Toscana di pasta frolla farcita con crema pasticcera. Condita con scorza di arancia e guarnita di pinoli abbrustoliti

    85:-

    Torta della Nonna. En klassisk toskansk tårta med smak av citroner och fylld med vaniljkräm samt toppas med pinjenötter. G L N

    Classic Tuscan lemon cake, filled with vanilla cream & topped with pine nuts.

    TIRAMIsú

    105:- (1⁄2 portion 65:-)

    Enotekets läckra ”upplyftare” lagad efter recept av gamle köksmästaren på vår vänkrog Pagnanelli utanför Rom. G L

    Our Tiramisú, based on a recipe from our friends at the Pagnanelli restaurant outside Rome.

    tartufo dElicato stilE Eno

    59:-

    Enotekets delikata chokladtryffel. L N

    Home made chocolate truffle.

    Gelato

    49:- / kula

    Husets hemgjorda glass / sorbet. Fråga servisen om vilka smaker som gäller för dagen. L F

    Today’s choice of ice-cream & sorbet; please ask!

    assortito di formaggi

    165:-

    Tallrik med utvalda italienska ostar ackompanjerade av passande tillbehör. L F

    Selection of Italian cheeses.