• Huvudrätter

    G= Gluten L= Laktos F= fråga servis för allergier

    PESCE DEL GIORNO

    Dagspris

    Dagens fisk (fråga serveringspersonalen vad som gäller för dagen).

    Today’s fish.

    COZZE CON FAGIOLI, N’DUJA E ERBE FRESCHE

    229:-

    Blåmusslor med smörbönor frästa i vitt vin och N’duja.
    G
    Mussels with butter beans in white wine & N’ duja.

    STRACOTTO DI GUANCIA DI MANZO CON PUREA DI PATATE, INSAPORITA AL BURRO TARTUFATO DI SAN PIETRO A PETTINE

    285:-

    Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatis- puré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine.
    L
    Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro a Pettine truffle.

    CARNE DEL GIORNO

    Dagspris

    Dagens kött (fråga serveringspersonalen vad som gäller för dagen.

    Today’s meat.

    SCALOPPINE DI POLLO AL LIMONE E SALVIA CON ARANCINO RIPIENO DI PUREA DI PISELLI

    279:-

    Kycklingbröst panerad i Parmigiano, bräserad i Marsalasås, citron och salvia. Serverad med arancino fylld med ärtpuré.
    GL
    Chicken breast with Parmigiano, Marsala, lemon & sage. Served with arancino filled with pea puré.

    lazY man ’s CioPPino

    285:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.