DagsprisDagens fisk (fråga serveringspersonalen vad som gäller för dagen).
Today’s fish.
229:-Blåmusslor med smörbönor frästa i vitt vin och N’duja.
G
Mussels with butter beans in white wine & N’ duja.
285:-Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatis- puré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine.
L
Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro a Pettine truffle.
DagsprisDagens kött (fråga serveringspersonalen vad som gäller för dagen.
Today’s meat.
279:-Kycklingbröst panerad i Parmigiano, bräserad i Marsalasås, citron och salvia. Serverad med arancino fylld med ärtpuré.
GL
Chicken breast with Parmigiano, Marsala, lemon & sage. Served with arancino filled with pea puré.
285:-Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G
Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative