• Förrätter

    Alla förrätter går att fås med glutenfritt bröd G= Gluten L= Laktos F= innehåll - varierar fråga servis

    BRUSCHETTA CON MASCARPONE, PESTO DI BASILICO E POMODORINI CONFIT

    149:-

    Bruschetta med mascarpone, Enotekets pesto och confiterade tomater.

    GLN

    Bruschetta with mascarpone, Eno’s pesto & tomato confit.

    GAMBERONI CON OLIO ALL’AGLIO, SAMBUCA E ERBE FRESCHE, POMODORONI E MAIONESE ARTIGIANALE

    179:-

    Vitlöksfrästa räkor med Sambuca, små tomater och färska örter, serverade med husets egen limemajonnäs.

    G

    Shrimp with Sambuca, small tomatos & fresh herbs. Served with a home made lime mayonnaise.

    BURRATA CON TRE CONSISTENZE DI POMODORO

    159:-

    Sallad med tre sorters tomater och krämig burrata.
    GL
    Burrata cheese with 3 variations of tomato.

    COZZE CON FAGIOLI, N’DUJA E ERBE FRESCHE

    140:-

    Blåmusslor med smörbönor frästa i vitvin och N’duja.
    G
    Mussels with butter beans in white wine & N’duja.

    TARTARE DI MANZO CON TUORLO D’UOVO CONFIT, CETRIOLO FERMENTATO, BURRO ALL’AGLIO ORSINO E SEMI DI SENAPE MARINATI

    215:-

    Råbiff med confiterad äggula, fermenterad gurka, ramslökssmör samt pickade senapsfrö.

    GL

    Beef tartare with egg yolk confit, fermented cucumber, ransom butter & pickled mustard seeds.

    Eno AntipAsto, sElEzionE di spEciAlità gEnuinAmEntE itAliAnE

    225:-

    Eno antipasto, ett urval av genuint italienska specialiteter. Produkterna kan variera, fråga oss angående intoleranser. Kan med fördel delas som förrätt. F

    Varying mixed selection of top quality Italian delicacies.

    Bruschetta con due salse

    55:-

    Vitlöksbröd med två sorters dipp. Dippen varierar, fråga om dagens vaiant. G F

    Garlic bread served with two types of dip.