149:-Bruschetta med mascarpone, Enotekets pesto och confiterade tomater.
GLN
Bruschetta with mascarpone, Eno’s pesto & tomato confit.
179:-Vitlöksfrästa räkor med Sambuca, små tomater och färska örter, serverade med husets egen limemajonnäs.
G
Shrimp with Sambuca, small tomatos & fresh herbs. Served with a home made lime mayonnaise.
159:-Sallad med tre sorters tomater och krämig burrata.
GL
Burrata cheese with 3 variations of tomato.
140:-Blåmusslor med smörbönor frästa i vitvin och N’duja.
G
Mussels with butter beans in white wine & N’duja.
215:-Råbiff med confiterad äggula, fermenterad gurka, ramslökssmör samt pickade senapsfrö.
GL
Beef tartare with egg yolk confit, fermented cucumber, ransom butter & pickled mustard seeds.
225:-Eno antipasto, ett urval av genuint italienska specialiteter. Produkterna kan variera, fråga oss angående intoleranser. Kan med fördel delas som förrätt. F
Varying mixed selection of top quality Italian delicacies.
55:-Vitlöksbröd med två sorters dipp. Dippen varierar, fråga om dagens vaiant. G F
Garlic bread served with two types of dip.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative