Ravioli fylld med getost och karamelliserad lök, serveras med slungad spenat i brynt smör, toppas med valnötter och saltad ricotta . G L N
Ravioli filled with goat’s cheese served with spinnach, wallnuts & salted ricota.
Klassisk pasta från Amatrice med guanciale, chili och Pecorino Romano. G
Classic pasta from Amatrice with guanciale, chilli & Pecorino Romano cheese.
Eno’s lasagne toppas med auberginecaponata och Pecorino Romano. G L
Eno’s lasagne with aubergine caponata & Pecorino Romano cheese.
Spaghetti med skaldjur frästa i vitt vin serveras med confiterade tomater, persilja, chili och rostad vitlök. G
Seafood spaghetti with white wine, tomato confit, parsley, chilli & roasted garlic.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative