Spaghetti med vitlök, peperoncini och Colatura di alici (sås gjord på saltade och fermenterade sardeller). Allt toppas med rökt makrill och Val di Mazara olivolja. G
Pasta with garlic, chili & Colatura de alici (a sauce made with salted, fermented anchovies). Topped with smoked mackerel & olive oil.
Färskbakade ravioli med ricotta och tryffel, sås på grädde och Parmigiano Reggiano som smaksatts med tryffelsmör från San Pietro a Pettine. G L
Ravioli filled with ricotta & truffle, with a cheesy truffle sauce.
Penne i gräddig sås med strimlat nötkött och champinjoner, smaksatt med mejram och långpeppar. Toppas med 24 månaders Grana Padano. G L
Pasta with shredded beef & mushrooms in a creamy sauce with marjoram, long pepper & Parmigiano.
Enotekets lasagne med köttragú, morötter confiterade i smör samt Parmigiano Reggiano.
G L N
Our house lasagne with meat ragú, carrot confit & Parmigiano.
Risotto med skogssvamp, rödvinsreduktion, torkad purjolök och hasselnötter från Piemonte. L N
Risotto with mushrooms, red wine reduction, dried leek & hazelnuts.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative