Ravioli fyllda med getost och karamelliserad lök, serveras i en lätt morotspuré, spenat och pinjenötter i brynt citronsmör och saltad ricotta.
GLN
Ravioli with goat’s cheese & caramelised onion. Served in a light carrot puré with spinach, pine nuts, lemon butter & salted ricotta.
”Vagnskuskens” spaghetti med rostad vitlök och stekta brödsmulor som lätt smaksatts med sardeller. Serveras här med skaldjur frästa i vitt vin och confiterade tomater.
G
Spaghetti with shellfish, roasted garlic & fried breadcrumbs lightly flavouerd with anchovies.
Eno’s lasagna med köttragu, ugnsbakad lök med svart tryffel samt Pecorino Romano.
GLN
Our lasagna with meat ragú, baked onion, black truffle & pecorino cheese.
Risotto med Parmigiano Reggiano, salsiccia samt skogssvamp.
L
Risotto with Parmigiano, salsiccia & mushrooms.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative