• Huvudrätter

    ÖlBräsErAd kAlVkind som smörsteks tillsammans med tryffelsalsiccia innan servering. Serveras med sallad på färsk vitkål, couscous och örter.

    315:-

    G
    Veal cheeks braissed in beer with truffel salsiccia. Served with a cabbage sallad, cous-cous & herbs.

    Blåmusslor i GräddiG prosEccosås, toppas med färsk tomat- och dillsalsa.

    215:-

    GL
    Mussels in a creamy prosecco sauce, with tomato & dill.

    il PEscE dEl giorno, chiEdErE cortEsEmEntE al sErVizio PEr ultEriori informazioni

    dagspris

    Dagens fisk (fråga serveringspersonalen vad som gäller för dagen).
    F
    Today’s fish.

    lazY man ’s CioPPino

    255:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G P

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.