• Huvudrätter

    STRACOTTO DI GUANCIALE DI MANZO CON PUREA DI PATATE, INSAPORITA AL BURRO TARTUFATO DI SAN PIETRO AL PETTINE

    279:-

    Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine. L

    Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.

    cOzzE cON N’DujA E MARSALA

    225:-

    Färska blåmusslor i vitt vin med N’duja och Marsala.
    G
    Fresh mussels in white wine with N´duja and Marsala.

    Carne della settimana, chiEdErE cortEsEmEntE al sErVizio PEr ultEriori informazioni

    dagspris

    Veckans kött, fråga serveringspersonalen vad som gäller för veckan. Dagspris F

    This week’s meat .

    il PEscE dEl giorno, chiEdErE cortEsEmEntE al sErVizio PEr ultEriori informazioni

    dagspris

    Dagens fisk (fråga serveringspersonalen vad som gäller för dagen). F

    Today’s fish.

    lazY man ’s CioPPino

    259:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.