Friterade auberginebollar med två sorters ricotta och bomba pugliese (kryddstark grönsaksröra från Apulien).
GL
Crispy fried aubergine balls with two kinds of ricotta cheese and bomba Pugliese (a spicy dip from Puglia).
Färska blåmusslor i vitt vin med N’duja och Marsala.
G
Fresh mussels in white wine with N´duja and Marsala.
Gratinerade pilgrimsmusslor, grönsparris i Parmigianogrädde och mandel.
GLN
Grilled scallops with green asparagus, Parmigiano cream & almonds.
Carpaccio med burrata, olivpulver, escarole och rostade pinjenötter.
GL
Beef carpaccio with burrata, olive powder, escarole & pine nuts.
Eno antipasto, ett urval av genuint italienska specialiteter. Produkterna kan variera, fråga oss angående intoleranser. Kan med fördel delas som förrätt. F
Varying mixed selection of top quality Italian delicacies.
Vitlöksbröd med två sorters dipp. Dippen varierar, fråga om dagens vaiant. G F
Garlic bread served with two types of dip.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative