• Förrätter

    POLPEttE DI MELANzANE cON 2 tIPI DI RIcOttA E BOMBA PugLIESE

    119:-

    Friterade auberginebollar med två sorters ricotta och bomba pugliese (kryddstark grönsaksröra från Apulien).
    GL
    Crispy fried aubergine balls with two kinds of ricotta cheese and bomba Pugliese (a spicy dip from Puglia).

    cOzzE cON N’DujA E MARSALA

    140:-

    Färska blåmusslor i vitt vin med N’duja och Marsala.
    G
    Fresh mussels in white wine with N´duja and Marsala.

    cAPESANtE gRAtINAtE cON ASPARAgI

    189:-

    Gratinerade pilgrimsmusslor, grönsparris i Parmigianogrädde och mandel.
    GLN
    Grilled scallops with green asparagus, Parmigiano cream & almonds.

    cARPAccIO DI MANzO cON BuRRAtA, POLVERE DI OLIVE, ScAROLA E PINOLI ABBRuStOLItI

    215:-

    Carpaccio med burrata, olivpulver, escarole och rostade pinjenötter.

    GL

    Beef carpaccio with burrata, olive powder, escarole & pine nuts.

    Eno AntipAsto, sElEzionE di spEciAlità gEnuinAmEntE itAliAnE

    225:-

    Eno antipasto, ett urval av genuint italienska specialiteter. Produkterna kan variera, fråga oss angående intoleranser. Kan med fördel delas som förrätt. F

    Varying mixed selection of top quality Italian delicacies.

    Bruschetta con due salse

    55:-

    Vitlöksbröd med två sorters dipp. Dippen varierar, fråga om dagens vaiant. G F

    Garlic bread served with two types of dip.