– Zucchinicarpaccio med myntakryddning
– Mozzarella caprese
– Marinerade kikärtor
– Caponata = grönsaksblandning med aubergine, paprika och lök
– Rucolasallad med körsbärstomater och ”flisor”av Romersk pecorino ost
– Italiensk potatissallad
– Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano
– Marinerade morötter i citron
– Smörbönor med selleri, tomat
– Ugnsbrända paprikor med kaprishack och oregano
– Kronärtskockor
– Parmigiano Reggiano, 24 månaders
– Soltorkade tomater i olivolja, oliver och färskbakat Italienskt lantbröd
(Minsta antal 20 pers)
MINSTA ANTAL 15 pers
• Tomatiserad pastasallad med grönsaker
• 2 sorters chark
• Oliver
• Soltorkad tomat
• Bröd
• Prosciutto (Lufttorkad skinka) och melon
• Salami av Milanotyp
• Kall, pestomarinerad nötstek.
• Citronmarinerad kycklingbröstfilet på salladsbädd
• Rucolasallad med räkor och ”flisor”av Romersk pecorinoost
• Italiensk potatissallad
• Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano
• Marinerade morötter i citron
• Smörbönor med selleri, tomat
• Ugnsbrända paprikor med kaprishack och oregano
• Soltorkade tomater i olivolja, oliver och färskbakat Italienskt lantbröd
• Lax med pepparrotsmascarpone
• Kronärtskockor
• Minimozzarella med tomat och basilika
• Speck ( lättrökt lufttorkad skinka) från Italienska Tyrolen med Cornichon
• Zuccinifrittata ( omelett )med körsbärstomater
Minst 15 pers
Kalla rätter
Småvarmt
MINSTA ANTAL 25 pers
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative