• Catering

    Student/sommarbuffé

    265:- p.p ( i vår restaurang 295:-)

    • Chilimarinerad kycklingsteak

    • Örtbakad rostbiff

    • Västerbottenpaj med chimichurri-marinerade räkor

    • Grönsaksfat med färskpotatis, rotfrukter, haricot verts och betor

    • Sallad med örtkrutonger, färskhyvlad parmigiano och Ceasardressing

    • Tomat och basilikasalsa

    • Yoghurtsås med mynta och gurka

    • Srirachamajonäs

    • Bröd och smör

    ( minsta antal 15 pers)

    Vegetarisk buffé

    249:- p.p ( i vår restaurang 279:- )

    * Zucchinicarpaccio med myntakryddning
    * Mozzarella caprese
    * Marinerade kikärtor
    * Caponata = grönsaksblandning med aubergine, paprika och lök
    * Rucolasallad med körsbärstomater och ”flisor”av Romersk pecorino ost
    * Italiensk potatissallad
    * Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano
    * Marinerade morötter i citron
    * Smörbönor med selleri, tomat
    * Ugnsbrända paprikor med kaprishack och oregano
    * Kronärtskockor
    * Soltorkade tomater i olivolja, oliver och bröd

    (Minsta antal 20 pers)

    Antipastibuffé

    249:- p.p ( i vår restaurang 279:- )
    • Prosciutto (Lufttorkad skinka) och melon
    • Salami av Milanotyp
    • Kall, pestomarinerad nötstek.
    • Citronmarinerad kycklingbröstfilet på salladsbädd
    • Rucolasallad med räkor och ”flisor”av Romersk pecorinoost
    • Italiensk potatissallad
    • Tomatiserade champinjoner med rödpeppar och oregano
    • Marinerade morötter i citron
    • Smörbönor med selleri, tomat
    • Ugnsbrända paprikor med kaprishack och oregano
    • Soltorkade tomater, oliver och bröd

    MINSTA ANTAL 15 pers

    Enklare buffé

    149:- ( i vår restaurang 189:- )

    • Tomatiserad pastasallad med grönsaker
    • 2 sorters chark
    • Oliver
    • Soltorkad tomat
    • Bröd

    Stor Antipastibuffé

    319:- ( i vår restaurang 349:- )

    • Prosciutto (Lufttorkad skinka) och melon

    • Salami av Milanotyp

    • Kall, pestomarinerad nötstek.

    • Citronmarinerad kycklingbröstfilet på salladsbädd

    • Rucolasallad med räkor och ”flisor”av Romersk pecorinoost

    • Italiensk potatissallad

    • Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano

    • Marinerade morötter i citron

    • Smörbönor med selleri, tomat

    • Ugnsbrända paprikor med kaprishack och oregano

    • Soltorkade tomater i olivolja, oliver och bröd

    • Lax med pepparrotsmascarpone

    • Kronärtskockor

    • Minimozzarella med tomat och basilika

    • Speck ( lättrökt lufttorkad skinka) från Italienska Tyrolen med Cornichon

    • Zuccinifrittata ( omelett )med körsbärstomater

    Minst 15 pers

    Buffé ”Caldo e Freddo”

    259:- ( i vår restaurang 289:- )

    Kalla rätter

    • Prosciutto (lufttorkad skinka) och melon
    • Salami av Milanotyp
    • Citronmarinerad kycklingbröstfilé på salladsbädd
    • Rucolasallad med räkor och flisor av Romersk pecorino ost
    • Tomatiserade champinjoner med rödpeppar och oregano
    • Morötter i Balsamico
    • Ugnsbrända paprikor med kapris och oregano
    • Soltorkade tomater, oliver och bröd

    Småvarmt

    • Tomatiserad potatis & zucchinipanna
    • Nötfärsbiffar med salvia, tomat & ärtor
    • Karréstek med rostad vitlök och vitpeppar

    MINSTA ANTAL 25 pers

  • Dessa bufféer bokas senast en vecka innan. Maila hej@enoteket.se eller ring 011-4006070