Viner på bloggen

2011-09-13 av Karin Hedlund.

Caroline LantzHej!

Caroline Lantz heter jag och är en glad och positiv tvåbarnsmor som gillar vin och mat.

Jag har arbetat i denna bransch i 16 år och tycker att det är jätte roligt. För 6 år sen gick jag en sommelierutbildning på Restaurang akademin i Stockholm och har fått äran att vara en av de sommelierer som ni kommer att träffa på Enoteket.

Tanken var också att jag skulle skriva lite vintips här på bloggen samt dela med mig av mina kunskaper av mat och vin i kombination som är en av de saker jag tycker är mest intressant och bäst att veta i det vardagliga livet.

De allra flesta viner kan bli både fantastiska och förstörda beroende på vilken mat man väljer till dem. Det är ju därför som det där vinet som du drack på solsemestern i värmen med en viss typ av mat inte alls kanske smakar lika bra hemma i Sverige tillsammans med köttbullar och lingonsylt…

Men det tänkte jag vi kunde prata mer om senare..

Ha det så bra!

Inga kommentarer