Soul, funk och sliten rock

2012-12-03 av Karin Hedlund.

Hej! Mattias heter jag och det är dags för mig att presentera mig.

I restaurangbranschen sedan länge. Några av er känner säkert igen mig från bakom baren och även om jag nu för tiden inte längre blandar drinkar åt er ser ni mig fortfarande här. Jag spelar soul, funk och sliten rock för er på fredagskvällarna. Allt från de allra självklaraste Motownlåtarna vi alla älskar till nedgrävda gamla guldkorn och nya. Ni som gillar musik med själ får inte missa Enoteket på fredagarna. Jag lovar att ge er nya favoritlåtar varje vecka!

Förra veckan fick jag hjälp av min vapendragare Helmer och här får ni ett litet smakprov på hur det lät då:

Är ni hos oss på en vardag och hör funkig, soulig musik är det stor chans att det kommer från vår soul, funk och rock-spellista. Ni som har spotify och gillar vad ni hör borde definitivt gå in och prenumerera på den:
Enoteket – ”soul, funk, rock”.

Inga kommentarer