Medveten Kost

2011-08-29 av Karin Hedlund.

Medveten Kost drivs av mig, Liselotte Tärning, som är utbildad Diplomerad Kostrådgivare och Isodietcoach på Paulúns Näringscenter i Stockholm. Utbildningen bygger på vetenskapliga grunder, näringsfysiologi och sunt förnuft.

Av egen erfarenhet så vet jag att rätt kost tillsammans med motion ökar på orken och koncentrationsförmågan, man blir också betydligt piggare.

Jag har en stor familj och för mig är det viktigt att hitta mat som alla vill äta och som går snabbt att laga och ändå är näringsrik.

Att bli medveten om maten vi äter, dess innehåll av proteiner, kolhydrater, fetter, vitaminer och mineraler, gör att vi automatiskt gör bra val vid måltiderna. Det är kunskaper som jag mer än gärna vill sprida till alla.

Utöver Medveten Kost arbetar jag som kostansvarig på ett stort gruppboende i Norrköping, där vi äter ekologiskt och vegetariskt.

Som ni förstår så ”brinner” jag för hälsa och välmående. I det konceptet ingår också långa härliga middagar med familj och vänner och självklart ett glas gott vin ibland.

Livet ska njutas!

Inga kommentarer