Litet smakprov från nya menyn:

2012-02-29 av Karin Hedlund.

Alla ni som längtat efter vår nya meny ska nu få ett litet smakprov av mig. Jag satt nämligen och prissatte och korrläste den och blev så sugen på att provsmaka så jag tänkte dela med mig av valda delar till er. Till mig stora lycka är en av mina favoritpastor nu på menyn; Spaghetti alla Puttanesca, som betyder ”Glädjeflickans pasta”. Det finns många fantasifulla historier om varför den heter så, en av dem är att ingredienserna är så ”basic” så t.o.m glädjefickorna hade dem hemma.

Fantastiskt gott är det i allafall så det måste ni prova.

Bland förrätterna så hittar jag en annan favorit; en Carpaccio Cipriani. I mina ögon är det få saker som är så gott som en riktigt bra Carpaccio.

Jag hoppas i allafall att ni är lika sugna som jag på att prova vår nya meny… snart….

Ha kul!

/Karin

2 kommentarer