Stor Antipastibuffé

2018-01-17 av Karin Hedlund.

• Prosciutto (Lufttorkad skinka) och melon

• Salami av Milanotyp

• Kall, pestomarinerad nötstek.

• Citronmarinerad kycklingbröstfilet på salladsbädd

• Rucolasallad med räkor och ”flisor”av Romersk pecorinoost

• Italiensk potatissallad

• Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano

• Marinerade morötter i citron

• Smörbönor med selleri, tomat

• Ugnsbrända paprikor med kaprishack och oregano

• Soltorkade tomater i olivolja, oliver och bröd

• Lax med pepparrotsmascarpone

• Kronärtskockor

• Minimozzarella med tomat och basilika

• Speck ( lättrökt lufttorkad skinka) från Italienska Tyrolen med Cornichon

• Zuccinifrittata ( omelett )med körsbärstomater

Minst 15 pers

Inga kommentarer