• Pasta

    TAGLIOLINO ”BIANCO-NERO” SERVITO ”ALLO SCOGLIO” E INSAPORITO CON BOTTARGA

    210:-

    Färskbakad svart och vitfärgad tagliolini med skaldjur, toppade med riven bottarga.
    G
    Black & white pasta served with shellfish and shaved bottarga.

    GNOCChI DI PATATE SU LETTO DI RUCOLA, CON GORGONZOLA, RAGÙ DI ANATRA E UVA SPINA

    189:-

    Färskbakad potatisgnocchi på rucolabädd, serverade med Gor gonzola, ankragù och vinkokta krusbär.
    GL (Kan fås vegetarisk.)
    Freshly baked potato gnocchi with rocket, gorgonzola, duck ragú & goosberries cooked in wine (can also be prepared in vegetarian style).

    LASAGNE STILE NORMA

    179:-

    Ugnsbakad lasagne med köttfärsragu och caponata. Toppas med saltad fårmjölksricotta och pinjenötter.
    GL (Kan fås utan pinjenötter.)
    Baked lasagna with meat ragú and vegetables, topped with salted ricotta and pine nuts.

    SPAGhETTI ALLA PUTTANESCA

    169:-

    Spaghettin kommer från Gragnano, signum för torkad pasta av bästa sort. Receptet är från Rom. Tomat, oliver, schalottenlök, capris, färskriven romersk pecorino och med sälta från sardell som fått smälta i olivolja. Enotekarens absoluta favorit.
    G
    Roman pasta dish with tomato, shallots, olives, capers & pecorino cheese. Salted with anchovies that have melted down in olive oil.
    Our favourite!