• Pasta

    LASAgnE StILE noRmA

    185:-

    Ugnsbakad lasagne med köttfärsragu och caponata. Toppas med saltad fårmjölksricotta och pinjenötter.
    GLN Kan fås utan pinjenötter.
    Baked lasagna with meat ragú and vegetables, topped with salted ricotta and pine nuts.

    mACChERonI CALABRESI ALLA PRovoLA SILAnA, PomodoRo fRESCo E dAdoLAtA dI mELAnzAnE

    175:-

    Kort tubpasta med Provolaost från Silo, färsk skållad tomat och fräst auberginpytt.
    G
    Pasta with provolone cheese, tomato & aubergine.

    tAgLIAtELLE SILAnE AL vIno “CA’ muddhìCA”, CozzE E gAmBERonI

    219:-

    Rödvinstagliatelle från Sila, med färska blåmusslor, rödräkor och brödhack stekt i olivolja tillsammans med persilja och lite vitlök.
    G
    Pasta with mussels, shrimp, croutons, with parsley & garlic.

    fILEjA ALLA ndujA dI SPILIngA E CREmA dI CECI E PECoRIno

    185:-

    Tvinnad pasta med tomat, bredbara salamin Nduja från Spilinga och toppad med pecorino och kikärtscreme.
    G
    Pasta with tomato & soft salami, topped with pecorino cheese & chickpea cream.