• Desserter

    TARTUFO DELICATO STILE ENO

    59:-

    Enotekets delikata chokladtryffel.
    LN
    Home made chocolate truffle.

    TORTA AL MASCARPONE E CREMA DI ZUCCA, SERVITA CON GELATO DI ZUCCA

    125:-

    Torta med mascarpone och pumpa, serverad med en kula pumpaglass.
    GL
    Mascarpone & pumpkin cake with pumpkin ice-cream.

    PANNACOTTA ALLA VANIGLIA CON COULIS AL FRUTTI DI BOSCO E CRUMBLE DI MERINGA

    95:-

    Vaniljpannacotta med coulis på skogsbär samt italiensk maräng.
    L
    Vanilla pannacotta with berries & marengue crumble.

    TIRAMIsú

    105:- (1⁄2 portion 65:-)

    Enotekets läckra ”upplyftare” lagad efter recept av gamle köksmästaren på vår vänkrog Pagnanelli utanför Rom. G L

    Our Tiramisú, based on a recipe from our friends at the Pagnanelli restaurant outside Rome.

    Gelato, chiEdErE cortEsEmEntE al sErVizio PEr ultEriori informazioni

    55:- / kula

    Husets hemgjorda glass / sorbet. Fråga servisen om vilka smaker som gäller för dagen. L F

    Today’s choice of ice-cream & sorbet; please ask!

    assortito di formaggi

    165:-

    Tallrik med utvalda italienska ostar ackompanjerade av passande tillbehör. L F

    Selection of Italian cheeses.