• Huvudrätter

    StRACotto dI guAnCIALE dI mAnzo Con PuREA dI PAtAtE, In- SAPoRItA AL BuRRo tARtufAto dI SAn PIEtRo AL PEttInE

    225:-

    Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine.
    L
    Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.

    ARRoSto dI AgnELLo ALLE ERBE

    329:-

    Helstekt ytterfilet av örtmarinerat lamm, rosmarinsky och rotfrukter.

    Lamb sirloin, marinated with herbs & served with rosemary & root vegetables.

    mAIALIno E oLIvE nERE AL foRno Con PAtAtE ARRoStItE

    235:-

    Vitvinsbräserad spädgris med ugnsbakade svarta oliver och ugnsrostad potatis.

    Suckling pig in white wine, with black olives & roasted potato.

    tonno ALLA gRIgLIA, PomodoRInI, SPInACInI Ed EmuLSIonE dI LImonE E oLIo

    275:-

    Grillad tonfisk, confiterade småtomater, babyspenat och emulsion på citron och högklassig olivolja.

    Grilled tuna with tomato confit, baby spinach and lemon emulsion.

    lazY man ’s CioPPino

    219:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G P

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.