• Huvudrätter

    STRACOTTO DI GUANCIALE DI MANZO CON PUREA DI PATATE, INSAPORITA AL BURRO TARTUFATO DI SAN PIETRO AL PETTINE

    279:-

    Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine. L

    Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.

    Carne della settimana

    dagspris

    Veckans kött, fråga serveringspersonalen vad som gäller för veckan. Dagspris F

    This week’s meat .

    Cozze fresche in crema al prosecco ed erbe in abbondanza. Servite con bruschetta

    225:-

    Färska blåmusslor i gräddig Proseccosås och massor med färska örter. Serveras med grillat bröd. G L

    Fresh mussels in a creamy prosecco sauce with masses of fresh herbs.

    il PEscE dEl giorno, chiEdErE cortEsEmEntE al sErVizio PEr ultEriori informazioni

    dagspris

    Dagens fisk (fråga serveringspersonalen vad som gäller för dagen). F

    Today’s fish.

    lazY man ’s CioPPino

    259:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.