• Huvudrätter

    straCotto di guanCiale di manzo Con purea di patate, insaporita al burro tartufato di san pietro al pettine

    225:-

    Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine. L

    Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.

    veg.vegano, informarsi presso il servizio sulla sCelta del giorno

    195:-

    Veg/vegan: fråga köket vad som gäller för dagen.

    Today’s vegan dish; please ask!

    stinCo d ́agnello a lunga Cottura Con radiCe di sedano e funghi porCini

    249:-

    Långkok på lammlägg med rotselleri och karljohansvamp. L

    Lamm leg with celeriac & cep mushrooms.

    platessa Con gallinaCCi, barbabietole, burro fuso e Capperi. patate sChiaCCiate

    225:-

    Rödspätta med kantareller, rödbetor, skirat smör, kaprisbär och pressad potatis. L

    Plaice with chantarelles, beetroot, capers & pressed potato.

    Costata di manzo Con aglio abbrustolito, prezzemolo e peperonCino. mais grigliato e patatine eno

    319:-

    Entrecote med sky på rostad vitlök, persilja och peperoncini. Serveras med grillad majs och enostrips.

    Entrecote with roasted garlic, parsley, chili & corn. Served with strips.

    impepata di Cozze (porzione intera)

    175:-

    Blåmusslor i kryddig gryta med vitt vin, confiterade tomater och färsk peperoncini (hel portion). G
    (bröd, glutenfritt bröd kan fås)

    Mussels with white wine, tomato & chili (full portion).

    lazY man ’s CioPPino

    215:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G P

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.