Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine. L
Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.
Veckans kött, fråga serveringspersonalen vad som gäller för veckan. Dagspris F
This week’s meat .
Färska blåmusslor i gräddig Proseccosås och massor med färska örter. Serveras med grillat bröd. G L
Fresh mussels in a creamy prosecco sauce with masses of fresh herbs.
Dagens fisk (fråga serveringspersonalen vad som gäller för dagen). F
Today’s fish.
Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G
Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative