• Huvudrätter

    Lågtempererad entrecôte med Pane caliatu (eolisk brödsallad med confiterade kapris bär). Allt toppas med förstklassig siciliansk olivolja

    375:-

    Entrecote served with Aeolian bread sallad, topped with Sicilian olive oil G

    Grillad tonfisk, slungad spenat med couscous, aubergine dip, sicilianska pistage-nötter

    295:-

    Grilled tuna with spinach, cous cous, aubergine & sicilian pistachio nuts GN

    AltErnAtivA vEgo dEl giorno, prEgAsi chiEdErE AggiornAmEnto Al sErvizio

    185:-

    Veg/vegan: fråga köket vad som gäller för dagen.

    Today’s vegan dish; please ask!

    Vinkokta blåmusslor med tomat och chili

    185:-

    Mussels cooked in wine, with tomato and chili.

    lazY man ’s CioPPino

    225:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G P

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.