• Huvudrätter

    la grande Costata di manzo, panzanella e olio di alto pregio

    329:-

    Den stora entrecoten (minst 300 gr), la Panzanella och olivolja av högsta kvalitet.
    G
    Grilled entrecote (300 gr minimum) with Tuscan salad and top quality olive oil.

    Cotoletta di maiale Con primizie e salsa Cremosa ai finferli e marsala seCCo

    235:-

    Fläskkotlett med primörer samt krämig sås på kantareller och torr Marsala.
    L
    Pork chop with summer vegetables & a creamy chantarelle/Marsala sauce.

    tonno alla griglia, Cous Cous Con mentuCCia e pistaCChio, Crema di melanzane e zuCChini all ́agrodolCe

    275:-

    Grillad tonfisk, couscous med mynta och pistage, auberginkräm och picklad zucchini.
    GN
    Grilled tuna, with cous cous, mint, pistacchio, aubergine cream & pickled zucchini.

    lazY man ’s CioPPino

    219:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G P

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.