• Huvudrätter

    MERLUZZO IN GUAZZETTO AL PREZZEMOLO CON CANNELLINI, POMODORINI CONFIT E UN CUCChIAINO DI N ́DUjA

    295:-

    Torskrygg med cannellinibönor, confiterad tomat och toppad med en sked N ́duja (stark, bredbar salami från Calabria).

    Baked cod fillet with cannellini beans, tomato confitt & a spicy salami spread from Calabria.

    BAVETTA DI MANZO AL VINO ROSSO E CON CREMA ”CACIO E PEPE”

    289:-

    Flankstek på liten spegel av rödvinsås toppad med pecorinocreme och Sarawakpeppar.
    GL
    Grilled flank steak with red wine sauce, pecorino cheese cream & Sarawak pepper.

    MAIALINO A LUNGA COTTURA CON CRAUTI AL FORNO, SALSICCIA E SALSINA ALLA BIRRA

    249:-

    Långkok på spädgriskarré serverad med ugnsbakad kål, salsiccia och ölsky.
    G
    Long cooked suckling pig tenderloin served with baked cabbage, salsiccia & a beer gravy.

    straCotto di guanCiale di manzo Con purea di patate, insaporita al burro tartufato di san pietro al pettine

    229:-

    Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine. L

    Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.

    veg.vegano, informarsi presso il servizio sulla sCelta del giorno

    195:-

    Veg/vegan: fråga köket vad som gäller för dagen.

    Today’s vegan dish; please ask!

    impepata di Cozze (porzione intera)

    175:-

    Blåmusslor i kryddig gryta med vitt vin, confiterade tomater och färsk peperoncini (hel portion). G
    (bröd, glutenfritt bröd kan fås)

    Mussels with white wine, tomato & chili (full portion).

    lazY man ’s CioPPino

    219:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G P

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.