• Huvudrätter

    grillAd KAlVEntrEcotE

    275:-

    på spegel av rödvinsreduktion, Panzanellasallad, bryntsmör med kapris och sardeller. G

    Grilled veal entrecote with red wine, Pansanella salad, capers & anchovies.

    Blåmusslor kokta i vitt vin

    195:-

    peperoncini, färska små tomater och massor av persilja G (bröd, glutenfritt bröd kan fås)

    Mussels in white wine & chilli, with small tomatoes and parsley.

    Dagens fisk

    dagspris

    (fråga serveringspersonalen vad som gäller för dagen). F

    Today’s fish.

    Veg/vegan: fråga köket vad som gäller för dagen.

    185:-

    Today’s vegan dish; please ask!

    lazY man ’s CioPPino

    229:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G P

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.