• Huvudrätter

    filEtto di cErvo, rAgú di lEnticchiE nErE siciliAnE insAporito Al ginEpro, funghi, lArdo di colonnAtA

    329:-

    Hjortinnerfilé med ragú på sicilianska svarta linser och enbär, serveras med skogssvamp och toppas med lardo di Colonnata.
    L
    Venison tenderloin with lentils, juniper, forrest mushrooms and lardo di Colonnata.

    AltErnAtivA vEgo dEl giorno, prEgAsi chiEdErE AggiornAmEnto Al sErvizio

    185:-

    Veg/vegan: fråga köket vad som gäller för dagen.

    Today’s vegan dish; please ask!

    lucciopErcA AllA piAstrA, cAvolo Al forno, nocciolA tondA gEntilE, schiAcciAto agrodolcE di mElA

    275:-

    Halstrad gös med ugnsbakad spetskål, hasselnötter från Piemonte och syrligt äpplemos.

    L

    Grilled pike-perch with point cabbage, hazelnuts and tart apple.

    StRACotto dI guAnCIALE dI mAnzo Con PuREA dI PAtAtE, In- SAPoRItA AL BuRRo tARtufAto dI SAn PIEtRo AL PEttInE

    225:-

    Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine.
    L
    Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.

    lazY man ’s CioPPino

    225:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G P

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.