Färska blåmusslor i gräddig Proseccosås och massor med färska örter. Serveras med grillat bröd. G L
Fresh mussels in a creamy prosecco sauce with masses of fresh herbs.
Grillat bröd med mascarpone, gorgonzola och confiterade småtomater samt rucola. 95:- G L
Grilled bread with mascarpone, gorgonzola, tomato confit & rucola.
Friterade kronärtskockor på judiskt vis, rotsellerikräm. G L
Fried artichokes, Jewish style with celeriac cream.
Carpaccio med stracciatella, rucola och rostade pinjenötter. G L
Beef carpaccio with stracciatella, rucola & roasted pine nuts.
Grillat bröd med puré på cannellinibönor och vild fänkål, grillad polpo som toppas med stekt ‘Nduja. G
Grilled bread with puréed cannellini beans, wild fennel, grilled octopus & grilled ’Nduja.
Eno antipasto, ett urval av genuint italienska specialiteter. Produkterna kan variera, fråga oss angående intoleranser. Kan med fördel delas som förrätt. F
Varying mixed selection of top quality Italian delicacies.
Vitlöksbröd med två sorters dipp. Dippen varierar, fråga om dagens vaiant. G F
Garlic bread served with two types of dip.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative