• Förrätter & Sallader

    BRuSChEttA Con mERLuzzo AffumICAto, CREmA dI mASCARPonE AL RAfAno, BARBABIEtoLE E tuoRLo ESSICCAto

    115:-

    Bruschetta med rökt torsk, pepparrotmascarpone, rödbetor och rimmad äggula.
    LG
    Garlic bread with smoked cod, horseradish, beetroot and egg.

    CARPACCIo oRIgInALE ALLA CIPRIAnI

    179:-

    Klassisk carpaccio à la Harrys Bar i Venedig.
    G
    Classic carpaccio from Harry’s Bar in Venice.

    CIPuddAtA dI tRoPEA

    119:-

    Rödlökssoppa med kungen av lökarna: Den röda från Tropea i Kalabrien serverad med pecorinogratinerat bröd toppad med hack av persilja och rödräkor.
    G
    Red onion soup from Tropea, served with pecorino bread, parsley & shrimp.

    ImPEPAtA dI CozzE (1/2 PoRzIonE o PoRzIon IntERA

    185:- ( halv portion 125:- )

    Vinkokta färska blåmusslor med tomat och chili.
    G
    Mussels cooked in wine, with tomato and chili.

    tIPICItà CALABRESI dI SALumI E vERduRE

    195:-

    Entréfat med typiska charkuterier och inlagda grönsaker från regionen Kalabrien.
    GF
    A selection of typical cold-cuts from the region.

    BRUSChETTA CON DUESALSE

    49:-

    Bruschetta med 2 sorters dipp.
    G
    Grilled bread served with two types of dip.

    CLASSICA CAPRESE

    169:-

    Klassisk presentation av mozzarella. Capresesallad med italienska salladstomater.
    L
    Classic caprese, with buffalo mozzarella and Italian tomatos.