• Desserter

    tIRAmISÚ

    89:-(1⁄2 portion 54:-)

    Enotekets läckra ”upplyftare” lagad efter recept av gamle köksmästaren på vår vänkrog Pagnanelli utanför Rom.
    GL
    Our Tiramisú, based on a recipe from our friends at the Pagnanelli restaurant outside Rome.

    doLCE dI CREmA dI PRugnE Con noCE moSCAtA, zEnzERo, CAnnELLA E gELAto ALLA vAnIgLIA

    98:-

    Plommonkrämkaka med muskot, ingefära, kanel och serveras med vaniljglass
    GLN
    Plumcake with nutmeg, ginger, cinnamon & served with vanilla ice-cream.

    tARtufo dI PIzzo

    45:- / kula

    Kalabrisk gelato när den är som bäst! Hasselnötsglass med smält choklad och cacao.
    LN
    Hazelnut ice-cream with melted chocolate & cocoa.

    PAnnACottA ALLA LIQuIRIzIA Con LAmPonI

    89:-

    Den klassiska desserten i kalabrisk tappning gjord på världens bästa lakrits.
    L
    Calabrian version of the classic pannacotta, with licorice.

    tartufo deliCato stile eno

    59:-

    Enotekets delikata chokladtryffel.

    L (även spår av nöt)

    Home made chocolate truffle.

    gelato/sorbetto fatto in Casa. rivolgersi al servizio per informazione sui gusti del giorno

    49:- / kula

    Husets hemgjorda glass / sorbet. Fråga servisen om vilka smaker som gäller för dagen. LF

    Today’s choice of ice-cream & sorbet; please ask!

    piCCola selezione di formaggi italiani

    129:-

    Litet urval av italienska ostar. L

    Selection of Italian cheeses.