• Desserter

    TIRAMISÚ

    94:- (1⁄2 portion 54:-)

    Enotekets läckra ”upplyftare” lagad efter recept av gamle köksmästaren på vår vänkrog Pagnanelli utanför Rom.
    GL
    Our Tiramisú, based on a recipe from our friends at the Pagnanelli restaurant outside Rome.

    PANNACOTTA AL COCCO, MANGO E LIME

    89:-

    Kokospannacotta med mango och lime.
    L
    Coconut pannacotta with mango & lime.

    TORTA AL CIOCCOLATO CON AMARENE E PISTACChI

    98:-

    Chokladtårta med inkokta körsbär och pistagenötter.
    L
    Chocolate cake with cherries and pistachio nuts.

    TARTUFO DELICATO STILE ENO

    59:-

    Enotekets delikata chokladtryffel.
    L (även spår av nöt)
    Home made chocolate truffle.

    gelato/sorbetto fatto in Casa. rivolgersi al servizio per informazione sui gusti del giorno

    45:- / kula

    Husets hemgjorda glass / sorbet. Fråga servisen om vilka smaker som gäller för dagen. LF

    Today’s choice of ice-cream & sorbet; please ask!

    piCCola selezione di formaggi italiani

    129:-

    Litet urval av italienska ostar. L

    Selection of Italian cheeses.