• Catering

    Antipastibuffé

    185:- p.p ( i vår restaurang 215:- )
    • Prosciutto (Lufttorkad skinka) och melon
    • Salami av Milanotyp
    • Kall, pestomarinerad oxfilestek.
    • Citronmarinerad kycklingbröstfilet på salladsbädd
    • Rucolasallad med räkor och ”flisor”av Romersk pecorinoost
    • Italiensk potatissallad
    • Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano
    • Morötter i Balsamico
    • Smörbönor med selleri, tomat
    • Ugnsbrända paprikor med sardellhack och oregano
    • Soltorkade tomater i olivolja, oliver och färskbakat Italienskt lantbröd

    MINSTA ANTAL 15 pers

    Enkel buffé 125:- ( i vår restaurang 150:- )

    • Tomatiserad pastasallad med grönsaker

    • 2 sorters chark

    • Oliver

    • Soltorkad tomat

    • Bröd

    Stor Antipastibuffé 265:- ( i vår restaurang 295:- )

    • Prosciutto (Lufttorkad skinka) och melon
    • Salami av Milanotyp
    • Kall, pestomarinerad oxfilestek.
    • Citronmarinerad kycklingbröstfilet på salladsbädd
    • Rucolasallad med räkor och ”flisor”av Romersk pecorinoost
    • Italiensk potatissallad
    • Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano
    • Morötter i Balsamico
    • Smörbönor med selleri, tomat
    • Ugnsbrända paprikor med sardellhack och oregano
    • Soltorkade tomater i olivolja, oliver och färskbakat Italienskt lantbröd
    • Lax med pepparrotsmascarpone
    • Kronärtskockor
    • Minimozzarella med tomat och basilika
    • Speck ( lättrökt lufttorkad skinka) från Italienska Tyrolen med Cornichon
    • Zuccinifrittata ( omelett )med körsbärstomater

    Minst 15 pers

    Buffé ”Caldo e Freddo”

    195:- ( i vår restaurang 225:- )

    Kalla rätter

    • Prosciutto (lufttorkad skinka) och melon
    • Salami av Milanotyp
    • Citronmarinerad kycklingbröstfilé på salladsbädd
    • Rucolasallad med räkor och flisor av Romersk pecorino ost
    • Tomatiserade champinjoner med rödpeppar och oregano
    • Morötter i Balsamico
    • Ugnsbrända paprikor med sardellhack och oregano
    • Soltorkade tomater i olivolja, oliver och färskbakat Italienskt lantbröd

    Småvarmt

    • Tomatiserad potatis & zucchinipanna
    • Nötfärsbiffar med vitvinsbrässerade ärter
    • Rostad vitlök och färsk rödpepparglacerad carréstek med separat sås

    MINSTA ANTAL 25 pers