• Catering

    Vegetarisk buffé

    195:- ( i vår restaurang 225:- )

    – Zucchinicarpaccio med myntakryddning

    – Mozzarella caprese

    – Marinerade kikärtor

    – Caponata = grönsaksblandning med aubergine, paprika och lök

    – Rucolasallad med körsbärstomater och ”flisor”av Romersk pecorino ost

    – Italiensk potatissallad

    – Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano

    – Marinerade morötter i citron

    – Smörbönor med selleri, tomat

    – Ugnsbrända paprikor med kaprishack och oregano

    – Kronärtskockor

    – Parmigiano Reggiano, 24 månaders

    – Soltorkade tomater i olivolja, oliver och färskbakat Italienskt lantbröd

    (Minsta antal 20 pers)

    Antipastibuffé

    195:- p.p ( i vår restaurang 225:- )
    • Prosciutto (Lufttorkad skinka) och melon
    • Salami av Milanotyp
    • Kall, pestomarinerad oxfilestek.
    • Citronmarinerad kycklingbröstfilet på salladsbädd
    • Rucolasallad med räkor och ”flisor”av Romersk pecorinoost
    • Italiensk potatissallad
    • Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano
    • Marinerade morötter i citron
    • Smörbönor med selleri, tomat
    • Ugnsbrända paprikor med kaprishack och oregano
    • Soltorkade tomater i olivolja, oliver och färskbakat Italienskt lantbröd

    MINSTA ANTAL 15 pers

    Enkel buffé 125:- ( i vår restaurang 150:- )

    • Tomatiserad pastasallad med grönsaker

    • 2 sorters chark

    • Oliver

    • Soltorkad tomat

    • Bröd

    Stor Antipastibuffé

    279:- ( i vår restaurang 309:- )

    • Prosciutto (Lufttorkad skinka) och melon

    • Salami av Milanotyp

    • Kall, pestomarinerad oxfilestek.

    • Citronmarinerad kycklingbröstfilet på salladsbädd

    • Rucolasallad med räkor och ”flisor”av Romersk pecorinoost

    • Italiensk potatissallad

    • Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano

    • Marinerade morötter i citron

    • Smörbönor med selleri, tomat

    • Ugnsbrända paprikor med kaprishack och oregano

    • Soltorkade tomater i olivolja, oliver och färskbakat Italienskt lantbröd

    • Lax med pepparrotsmascarpone

    • Kronärtskockor

    • Minimozzarella med tomat och basilika

    • Speck ( lättrökt lufttorkad skinka) från Italienska Tyrolen med Cornichon

    • Zuccinifrittata ( omelett )med körsbärstomater

    Minst 15 pers

    Buffé ”Caldo e Freddo”

    205:- ( i vår restaurang 235:- )

    Kalla rätter

    • Prosciutto (lufttorkad skinka) och melon
    • Salami av Milanotyp
    • Citronmarinerad kycklingbröstfilé på salladsbädd
    • Rucolasallad med räkor och flisor av Romersk pecorino ost
    • Tomatiserade champinjoner med rödpeppar och oregano
    • Morötter i Balsamico
    • Ugnsbrända paprikor med sardellhack och oregano
    • Soltorkade tomater i olivolja, oliver och färskbakat Italienskt lantbröd

    Småvarmt

    • Tomatiserad potatis & zucchinipanna
    • Nötfärsbiffar med vitvinsbrässerade ärter
    • Rostad vitlök och färsk rödpepparglacerad carréstek med separat sås

    MINSTA ANTAL 25 pers

  • Dessa bufféer bokas senast en vecka innan. Maila karin@enoteket.se eller ring 011-4006070